16-07-07

FC Gentse feestenmeeting

Gisteren was er de FC te gent waar ik mee deed aan de 1500m. De bedoeling van deze wedstrijd was, om getrokken te worden door Veerle Dejaeghere en Katrijn Van de Riviere. Door een misverstand werden we in een snellere reeks gestopt waardoor er heel wat verwarring ontstond (en dit voor iets dat 6 weken op voorhand gevraagd was!). Buiten deze omstandigheden bleef de bedoeling dezelfde, Charlotte en mezelf naar zo een goed mogelijk tijd loodsen! Na een te snelle start (logisch in dit geval!), zat ik snel goed geplaatst tussen Katrijn en Veerle. Na 800m zat Katrijn haar taak erop en liep ik verder met Veerle om de laatste 700m uit te lopen. Met de aanmoedigingen van Veerle (en de anderen natuurlijk!) liep ik naar een mooie 4.38.97 (ong 1” van mijn pr)! Hiermee was ik zeer blij, het blijft de goeie richting uitgaan…Bij deze wil ik nog eens speciaal Veerle en Katrijn bedanken voor het hazen! En mijn sponsor om hiervoor te zorgen! Ook proficiat aan Charlotte, die net als ik ong 1” boven haar pr zat!1gent1gent2gent3gent4gent5gent6gent7gent8

22:22 Gepost door Eva in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat meisje! doe zo voort!
't was wel leuk he ;-)

tot de volgende!
liefs, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 17-07-07

Pracht meid !! Prachtig te zien hoe een jong atlete respect toont, Bij deze vind ik u niet alleen simpatiek maar u bent ook een pracht meid.
Nogmaals proficiat met uw wedstrijd van zondag en ja, -- spijtig van die reeks indeling, Maar wij gaan zorgen dat wij dit overdoen.
Met grote verwachtingen.;

Groetjes

Vic

Gepost door: Vic Van Hoof | 17-07-07

De commentaren zijn gesloten.