02-09-07

Belgisch kampioene 1500m in een nieuw pr!

Gisteren vond de eerste dag van het belgisch kampioenschap plaats! Ik liep er om 17u30 mijn 1500m wedstrijd, we kwamen met amper zes deelnemers aan de start! Maar dat maakte de wedstrijd niet minder mooi, ik startte redelijk snel omdat ik geen trage wedstrijd wou als het Vlaams! Na 1 rondje nam Jana Van Wabeke het tempo over. Zo bleef het tempo hoog, zonder te beseften dat een record in de buurt lag. Net voor het ingaan van de laatse ronde nam ik de kop over om m'n belgische titel binnen te halen en dat in een mooi (en onverwachts) pers. record van 4.36.82.

Hiermee heb ik m'n seizoen als tweedejaars scholier mooi geëindigd en kan ik met vol vertrouwen beginnen aan een nieuw jaar bij de juniors! Ook wil ik,Katrijn met haar tweede plaats op de 3000m proficiat wensen, net als Evelien die in diezelfde wedstrijd mooi 6e werd!


1
2

3

4


5

6

7

8


9

10

11


12

13

14

15

18:36 Gepost door Eva in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Prachtig gedaan Eva, na al die tegenslagen ben je nu weer top doe zo verder.
We zullen nog veel plezier beleven met je prestaties
Groetjes van Chris, Patricia en Timothy

Gepost door: Chris en timo | 03-09-07

Eefie,
µ
Ik wist dat u deze tijd aan kon, het doet me alleen maar een groot plezier, dat op deze manier ook nog eens een belgische titel wordt in de wacht gesleept.

ECHt héél hartelijk proficiat,

Groetjes

Vic

Gepost door: vic | 03-09-07

knap! een heel erg dikke proficiat, Eva! echt sterk van je, je bent die titel van Belgisch kampioene zéker waard!
geniet van je rust en veel succes allesinds met de voorbereiding voor bij 'de grote' te komen lopen ;-) (er is nieks aan hoor, geloof me, tis gewoon een beetje langer id winter :D)

nog eens proficiat meisje!
liefs, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 04-09-07

De commentaren zijn gesloten.